Slow juicer

Du kan se og smake forskjellen!

Slow Juicer er en pressemaskin som benytter den patenterte Low Speed Technology System (LSTS) til å trekke ut juice. Vi kaller den Slow Juicer fordi den bruker bare 80 o/min og kun 150 Watt, isteden for 1000 – 24.000 o/min og opptil 1.500 Watt som en typisk «High speed» juicer.

Men ikke la deg lure! Slow Juicer jobber raskere enn de fleste andre juicere og trekker betydelig mer juice ut av de samme råvarene. Den sakte omdreiningen sikrer også at fruktens eller grønnsakens cellestruktur bevares, noe som hindrer oksidering og at det skiller seg. Slik bevares vitale enzymer og næringsmidler i sin mest naturlige form, og ikke minst råvarenes beste smak.

 

Teknologi som tar bedre vare på smak og næring

Tradisjonelle juicere har hurtig-roterende, skarpe blader som kverner frukt- og grønnsakene. Dette varmer opp frukten, forårsaker oksidering, og ødelegger nettopp de næringsstoffer og enzymer man ønsker å trekke ut. SlowJuicer benytter en patentert teknologi som sakte klemmer juice ut av frukten, uten at det øker temperaturen. Dermed bevares den gode smaken og de viktige næringsstoffene.